Advocats penalistes especialitzats en la millor defensa penal

BELMONTE. Advocats Penalistes és un despatx jurídic, amb la seva seu a Barcelona, formada per un equip dels millors advocats penalistes amb una reconeguda trajectòria jurídica i que, a més, compta amb la col·laboració de distingits acadèmics.

La Firma destaca per ser un bufet de referència en l’àmbit del Dret Penal, la qual cosa motiva que tots els seus integrants hagin completat la seva formació jurídica amb estudis de postgrau i/o doctorat en aquesta disciplina jurídica.

El soci fundador, Carlos Belmonte, és advocat, Màster en Dret Penal i Màster en Dret dels Negocis, dedicat en exclusiva a l’advocacia penal des de l’inici del seu exercici professional, i va fundar el despatx després de desenvolupar la seva carrera professional en el bufet Garrigues, on va adquirir una sòlida experiència en l’assessorament i defensa jurídic-penal a empreses i particulars en l’àmbit nacional i internacional.

Els professionals de BELMONTE. Advocats Penalistes exerceixen la seva actuació lletrada en tot el territori nacional, sent destacada la seva intervenció en importants procediments penals seguits davant els diferents Jutjats penals, Audiències Provincials, així com en la defensa de recursos de cassació davant el Tribunal Suprem, i de recursos d’empara davant el Tribunal Constitucional.

0/5 (0 Reviews)